Saldi Sicilië - uitverkoop

Sicilië | De zomer uitverkoop begint op Sicilië eerder dan in de rest van Italië. Waar de uitverkoop in de rest van Italië pas begint op 7 juli 2018, begint de sale op Sicilië al een week eerder, op 1 juli 2018.

Sale op Sicilië

De sale periode op Sicilië loopt dit jaar van 1 juli 2018 t/m 15 september 2018. Dit is afgelopen week besloten tijdens de vergadering op regionaal niveau. Enkel op Sicilië begint de uitverkoop eerder dan in de rest van Italië.

Er is voor deze maatregel gekozen omdat dit een voordeel betekent voor de ondernemers. Maar ook voor gezinnen die minder uit te geven hebben. Daarnaast is hiertoe besloten om ook de vele toeristen tegemoet te komen die het eiland als zomervakantiebestemming gekozen hebben. Het brand ‘Made in Italy’ kan zo verder groeien.

Winkelen rond de Etna

Op vakantie rond de Etna? Dan zijn dit winkelcentra en plaatsen waar je heerlijk kunt shoppen en kunt profiteren van de Italiaanse uitverkoop. De uitverkoop wordt op z’n Italiaans ‘saldi’ genoemd. Dus zie je deze posters op de ramen? Dan kun jij daar lekker voordelig winkelen!
Onderwerpen binnen dit artikel


Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *