Etna quad tour | 2 uur

  • 100% tevredenheid garantie
  • Dé Sicilië specialist
  • Géén vooruitbetaling
Start tour:
Dagelijks op reservering
Duur tour:
2 uur
Kosten:
€ 90,00 per quad
Excursie aanvragen

Wat zie je tijdens de excursie:

Tijdens de 2-uur durende quad tour op de Etna, rijd je door het Ragabo bos, via oude bergweggetjes en over lava. Je stopt onderweg een paar keer op mooie uitzichtpunten. Zo bezoek je een kleine oude grot, ontstaan door het stollen van de lava en zul je de gestolde lava van de uitbarsting van 1923 en 2002 zien.

Quad tour Etna vulkaan - lava op de weg

Tijdens de stops zal de gids je het een en ander vertellen over de Etna vulkaan en haar uitbarstingen. En natuurlijk kun je genieten van het prachtige natuurlandschap met de verschillende lavastromen. Een unieke manier om de Etna vulkaan op een avontuurlijke manier te ontdekken!

Gidsen & talen

De tour wordt begeleid door ervaren gidsen. Zij spreken Italiaans en Engels en zullen je tijdens de tour het een en ander vertellen over de omgeving en de Etna vulkaan.

De quads

De tour wordt gereden op 4×4 Polaris quads. Dit zijn automatische quads. De organisatie zorgt daarnaast ook voor een helm. De tours worden gegeven met respect voor de natuur én met in acht name van de grootst mogelijke veiligheid. Voordat je vertrekt, wordt altijd uitgelegd hoe de quad werkt.

Quad rijden Etna vulkaan met kinderen

Kleding advies

Neem altijd een jasje mee. Het kan soms wat frisser zijn wanneer je op de quad rijdt. Daarnaast is het advies om dichte schoenen te dragen. Dit kunnen goede sportschoenen zijn, of bergschoenen. Neem ook een (zonne)bril mee. Dit voorkomt dat je opwaait stof van andere quads in je ogen krijgt. Wil je onderweg dingen meenemen, zorg dan dat je een rugzak(je) meeneemt.

Vereisten

Voor het rijden van een quad is een minimale leeftijd van 18 jaar en het B-rijbewijs vereist. Kinderen kunnen achterop als passagier. Het advies voor kinderen is een minimale leeftijd van 6 jaar.

Excursie aanvragen

Talen die door de gidsen worden gesproken

  • Engels
  • Frans
  • Italiaans
€ 90,00 per quad (2 pers.)
Etna quad tour | 2 uur

Excursie aanvragen

We nemen binnen 1 uur contact met je op!

Geen vooruitbetaling
De betaling vindt plaats op de dag van de excursie.

Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden voor de behandeling van mijn persoonsgegevens

Advies nodig of vragen? Ik help je graag met het kiezen van de juiste excursie!

Elke dag bereikbaar van 09.00 uur - 21.00 uur
(ook op zondag!)

Anniek:

+31623370594
anniek@etnasicilie.be

ANVR

Gecertificeerd reisleider